fredag 22 juni 2018

Judehona i blåsväder


Är detta en ödla, en griskulting eller ett kamelarsel? Nej det är en judehona!

... Och inte vilken judehona som helst visar det sig. Av någon mystisk anledning är hon gift med krigsbrottslingen Benjamin Netanyahu.

Benjamin Netanyahu, född 21 oktober 1949 i Tel Aviv, är en israelisk diplomat, militär och politiker samt Israels nuvarande premiärminister sedan 31 mars 2009. Wikipedia

Nej, är det sant?!

Skulle Israels premiärminister vara gift med den här figuren?

Men vid närmare eftertanke så är det kanske inte så konstigt för ”kaka söker maka” som det heter.

Judinnan Sara Netanyahu åtalades under torsdagen för ett flertal brott, däribland ekonomiska bedrägerier, förskingring och missbruk av allmänna medel. Hon anklagas också för trolöshet i samband med vad som kallas ”Prepared Food Affair” där hon anses ha använt 96 000 dollar av Israels skattepengar för att beställa hem cateringmåltider tillagade av stjärnkockar, trots att paret Netanyahu redan hade personlig kock i sitt privata hem, vilket de ljög om. Sara Netanyahu beordrade att anställningen av en personlig kock skulle hemlighållas. Enligt den israeliska tidningen Haaretz var ”hon var medveten om att beställa cateringservice utifrån hushållet som hade en anställd kock bröt mot reglerna. Nordfront

Kriminella söker sig till varandra och därför måste ju statschefen visa sig vara just den jude som han skryter om att han är.

Men efter en blick på åbäket känns det tryggast ändå att gå och kära ner sig i en arie istället, bara han tydligt visar sig så mordisk mot världens alla folk så att han blir en acceptabel goySå även om man inte direkt har judiska gener borde Netanyahu kunna uppfostra honom till att i övrigt bete sig som en jude. Och Trump förändrar successivt sin genuppsättning genom idogt beteende så att dessa hans gener alltmer blir lika den judiska genuppsättningen.

Till exempel kan man aldrig lita på vad Trump säger, men man kan lita på att slutprodukten i alla fall är folkmord, så snart får väl en högre rabbin deklarera även Trump som jude. Men fan vet om han då är attraktivare än honan på bilden ovan?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar