tisdag 12 juni 2018

Niklas Orrenius och islamismen i Sverige


“Niklas Orrenius, reporter på Dagens Nyheter anser att islam är en självklar del av Sverige och att vi borde oroa oss både för hatet mot muslimer och chilla med dem.

Niklas har dessutom fel, islam är en del av Sverige, tack vare sådana som Orrenius och hans tidning men det är ingen självklar del och jag ska absolut inte chilla med dem…”. Petterssons

***Det står allt klarare att någonting har gått helt snett hos Niklas Orrenius. Som Pettersson helt lakoniskt konstaterar ovan skulle vi givetvis inte haft några som helst av de problem med islamism och muslimer om det inte vore för den vilse i pannkakan irrande Niklas Orrenius och PK-isterna i Systemmedia och Riksdagen.

Så oerhört mycket större är tragiken i Niklas Orrenius tillstånd eftersom han – mig veterligen – själv är pappa till barn som genom hans agerande döms till ett liv i Sverige som i ett värsta scenario kan bli av samma slag som de muslimska länderna i Mellanöstern och Afrika.

Nu finns det dessbättre - och till även Niklas Orrenius barns fromma – tecken på att det tämligen snart kan ske ett trendbrott i Sverige. Alternativ för Sverige (AfS) har intentionen att radikalt förändra politiken så att inflödet av ytterligare “flyktingar” upphör. Och det kan mycket väl bli ett inträde i Riksdagen för deras del i september.

Allt större del av svenska folket kommer också efterhand att inse hur allvarlig situationen är för vårt land. Därför är det helt uppenbart att ett parti som Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) också successivt kommer att få stort stöd av svenska folket. Och då, ja först då i realiteten, kan vi på allvar se fram emot ett tillfrisknande Sverige och Norden.

Och när den tiden randas kommer jag inte att avundas Niklas Orrenius eller någon annan av senare decenniers folk- och landsförrädare...

//Kenneth Sandberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar