fredag 1 juni 2018

Nu får överklassen passa sig, eller?


Hoppas lagföring för andra brott ska "störa" den politiska aktiviteten. Fria Tider

Jag tyckte väl att överklassen är ovanligt extrem, och åt höger har de alltid varit, även om de marknadsför det som vänster, och de allra värsta extremisterna sitter i Sions Riksdag. Men vill polisen göra statskupp nu?

Egentligen är det en idiotisk satsning eftersom de flesta riksdagsförrädare åker taxi. Men dagens taxischaufförer har förmodligen inga körkort, inga svenska kanske, och körkort från Afghanistan kanske inte gäller?

Men extremhögern vill väl inte ha några skatter över huvud taget? Och vi är det mest skattetyngda landet! Hur förklarar man det?

Jo, riksdagsmännen har en massa svarta sidoinkomster som de lever på, och när riksdagslönen beskattas så är det extremt små summor i sammanhanget.

Ahaa!

***

Nej, egentligen handlar det om att sätta fast folk som värnar om svenskarnas framtid, det begriper var och en. Och polisen gör vad de alltid har gjort, de stoppar folk från Motståndsrörelsen. Och det nya i dessa trakasserier är att nu ska polisen ifrågasätta körkortens giltighet, och hoppas därmed att motståndsmännen ska bli så less på alltsammans så att de istället håller sig hemma och tar en bärs istället.Som man känner sig själv känner man andra” heter ett ordspråk. Och visst är det så att överklassen alltid super till det så fort det börjar ta emot. Sedan beställer de hem en prostituerad som de kan spöa skiten ur för att minska sina frustrationer. Därefter pläderar de för strängare lagar mot kvinnomisshandel.

”Som man känner sig själv känner man andra”
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar