lördag 16 juni 2018

Ny kallelse till polisförhör!


Hans Rosengren
Rinkeby Fredriksborg 1
61196

Ni ombeds att via telefon ta kontakt med undertecknad
SNARAST

010-566 94 90
072- 705 37 80

Anledning till kallelsen

Hej Hans!

Du var kallad till förhör den 11 juni kl. 13.00 som misstänkt för hets mot folkgrupp genom skriftligt uttalande på internet den 8 maj 2018.

Du uteblev från den utsatta tiden utan att höras av. Var snäll och kontakta mig SNARAST så vi kan boka in en ny förhörstid. Om du uteblir utan att höras av kan du komma att bli hämtad av polis.

Vänligen

Therese Gonzalez, Handläggare.

*

Det var fan vad min blogg plötsligt har blivit populär för allehanda slödder att anmäla. Men jag har erfarit hur det gick till förra gången så nu skiter jag i dem.

Och eftersom min blogg tydligen är så välläst hos polisen så kan jag istället förklara mig här och nu:

Förra gången fick jag höra att jag skulle få se de blogginlägg jag hade skrivit, men det fick jag inte. Jag fick bara höra lösryckta citat. Därefter gick anmälan vidare till Tingsrätten som gärna dömde efter dessa lösryckta citat. Till exempel dömde de mig för att ha sagt att negrer är dumma för att de har en annan hudfärg, vilket jag aldrig påstått. Men annars hade de kanske inte kunnat sätta fast mig på den punkten. Det är tydligt att hudfärg måste vara med.

Nu är det så att jag inte fick den förra kallelsen. Däremot går det bra att stoppa lådan full med reklam som jag omgående kastar i soptunnan, så den kallelsen kanske åkte med där.

Jag skiter i er och era förbannade anmälningar. Ni tar aldrig upp de anmälningar jag kommer med när jag blir utsatt för vandalism. Det är tydligen viktigt för regimen att skydda kriminellt slödder och istället sätta fast oskyldiga fattigpensionärer.

Att jag är oskyldig bevisas av att ni inte lyckas stänga ner min blogg för att den ligger på en amerikansk server och följer amerikanska yttrandefrihetslagar. Lagar som i alla fall har varit synkroniserade med svenska yttrandefrihetslagar. Sådana lagar som jag följer.

Alltså är det regimen i Sverige som är kriminell, inte jag. Och med tanke på att den här kriminella regimen har folkmordsagenda mot sitt eget folk åker vilken svensk som helst fast, och det gör regimen bara för att jävlas. Alltså har jag ingen anledning att höra av mig!

Nu vet du det Therese Gonzalez, din osvenska handläggare!


1 kommentar:

  1. Har själv varit på ett sådant förhör. Sådant skit finns det tydligen polisresurser till.FY FAN FÖR SIONISTSVERIGE!

    SvaraRadera