tisdag 12 juni 2018

Trump är en lättlurad fjant, det är därför han måste ändra sig så ofta!


Nordkoreas diktator Kim Jong-Un meddelar att "världen kommer att få se en stor förändring" efter mötet med USA:s president Donald Trump. Själv uppger Trump att det asiatiska landet har gått med på att avskaffa sina kärnvapen, men det har ännu inte bekräftats. Fria Tider

Det kommer inte att dröja länge förrän Trump börjar kalla Kim Jong-Un för raketpojken igen, när det går upp för honom att han har blivit totalt lurad.

Vem kan tro att allt som Nordkorea har sysslat med för att få fram en kärnvapenarsenal för att skydda den koreanska halvön plötsligt skulle försvinna bara för att Trump vill det? Snacka om att vara dum i huvudet!

Nu har Kim Jong-Un haft möte med Trump, och om den amerikanske idioten till president tror att det betyder att han kommer att härska över Korea från Vita Huset bara för att han haft ett möte med Kim Jong-Un så må han väl tro det.

Däremot Behöver inte Nordkorea de anläggningar de hade för att experimentera med kärnvapen, nu när de har skaffat en arsenal, så därför kan de avveckla dessa experimentverkstäder. Det vore ju fullständigt vansinnigt att avveckla sitt dyrköpta försvar bara för att en hotfull idiot i Vita Huset säger att det måste ske.

Men det går ju att lova att inte använda dessa vapen om det inte behövs, men det är en helt annan sak än vad Trump inbillar sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar