fredag 6 juli 2018

Alternativ för Sveriges torgmöte i Almedalen Sossarnas dag!


Vem anser inte att det här är ett JÄTTEBRA tal?Dock har det partiet ingen framgång, och det beror på att AFS inte sett igenom vad riksdagen egentligen är, att den är ett verktyg för den globalistiska monopolkapitalismen.

Därför är det helt ofarligt för globalisterna om AFS kommer in i riksdagen och blir stora. De kan komma att få många röster för att de säger vad folk vill höra, men så fort de får över 50 procent så förbjuds partiet, precis på samma sätt som Belgien förbjöd sitt nationella parti när det blev stort nog.

Videon ovan går bra att se på. Den är alltså inte förbjuden, men klicka på den här länken och försök se dessa videor så ser ni att det inte går, därför att det är Nordiska Motståndsrörelsen i Almedalen och den globala kapitalismen har förbjudit visning av dessa videor.

Anledningen är att Motståndsrörelsen inte hänger upp sin politik på att bli stora i riksdagen (som ju är globalisternas verktyg för att hålla folk i förtryck), utan Motståndsrörelsen är i huvudsak utomparlamentarisk och därför förbjuds deras videor.

Hittills har det gått bra med LIVE-sändningar, men efter ett tag stoppas dessa sändningar av regimen. Och ju starkare Motståndsrörelsen blir, desto mer står globalisternas hopp till AFS.

Om folk röstar på AFS så skiter de i Motståndsrörelsen. Därefter är det bara att förbjuda AFS när de blir FÖR stora. Därefter bildas det ett nytt parti, ungefär som Wilders parti i Belgien, och det är bra för globalisterna, för Wilders driver ett enmansparti och då blir det ingen folkrörelse.

Det är folkrörelse och aktivister på gatorna som är det verkliga hotet mot folkmördarregimen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar