söndag 8 juli 2018

Blir du påhoppad? Då har du två alternativ, pudla som ett kräk eller stå kvar rakryggad!


Gunnar Sandelin är en av dem som har blivit påhoppade av de så kallade åsiktskorridoren, där han uppenbarligen själv vill befinna sig, bara den blev så bred att han kan få in sina axlar och att inget ont ska hända just honom. Vad som händer med alla andra skiter han högaktningsfullt i!

På bloggen Det Goda Samhället (vilken innebörd det namnet nu har), tvår Sandelin sina händer och hoppas att det perversa patrasket som idag styr folkmordspolitiken även ska vilja suga av hans kuk så han kan få känna sig välkommen av äcklen. Och hur ska det gå till om han inte ska börja äckla sig själv?

 Etablissemanget behöver nazisterna

Jag har länge varit övertygad om att den politiska och mediala nomenklaturan som styr vårt land på något märkligt vis har ett aldrig sinande behov av att hata personer och grupperingar som de betecknar som högerextrema och nazistiska (och som för all del också i vissa fall kan vara det). De behöver dem som ständiga fiender för att legitimera sitt eget maktinnehav. På så vis kan de leda uppmärksamheten bort från hur den havererade invandringspolitik som de själva genomfört har förvandlat Sverige från ett sammanhållet välfärdssamhälle till vad som allt mer liknar en mångkulturell dystopi.

Eliten i Sverige har omvandlat landet på detta för mig skrämmande sätt, inte för att de tänker på folkets bästa – vi har ju aldrig fått uttala oss om vad vi tycker om ett inflöde med 100 -150 000 beviljade uppehållstillstånd per år. Genom att bygga upp en ”invandringsindustri” har de skapat en plattform åt sig själva för maktinnehav och framtida karriärmöjligheter, medan folkets uppgift är att stå för fiolerna. Detta har väl sällan varit så tydligt som nu, när hela pk-eliten tillsammans med organisationssverige hamrar på samma självspelande piano om hur den lilla sekten Nordiska Motståndsrörelsen har tagit över Almedalen, se ”Därför är vi både rädda och förbannade” i Expressen.

Grattis ditt jävla kräk! Nu går även du Sions väg. Att framställa Motståndsrörelsen så förljuget som du gör, blir att snart kommer snorhornet att radikalt förändras på dig så att du alltmer kommer att likna Jahves utvalda parasitras, och det gör du genom att likna Motståndsrörelsen med Hollywoodnazisterna.

Så, ditt hutlösa slödder. Du har valt sida och blivit samma lögnhals som den framavlade parasitrasen, och det för att rädda ditt eget skinn. Du citerar judetidningen Expressen, som i alla tider varit känd för att gå lögnhalsarnas väg istället för något annat. Du insinuerar som en psykopatjävel. Varför kan du inte istället läsa på? Du som ändå ska föreställa vara intellektuell. Vad ser du för likhet mellan Motståndsrörelsen och Hollywoods lögner om förintelsen i det här programmet som Motståndsrörelsen har?


Och du, ditt intellektuella kräk, om du begriper någonting över huvud taget så ser du att texten länkar vidare så det ska väl inte vara så svårt för en intellektuell skitstövel att läsa vidare i syfte att hitta likheter med Hollywoods nazister.

Det är förunderligt att detta narrativ har fått pågå så länge. Jag minns att jag undrade hur länge s-märkta politiker skulle kunna hålla på att förfasa sig över att det var ”högerextrema” (ofta ett ord för militanta invandringsmotståndare), nazister och skinnskallar som låg bakom attacker och trakasserier av judar i Malmö, se ”Judehatet är vardag i Malmö” i Expressen.

Judeblaskan kommer återigen på tal när du ditt menlösa kräk ska argumentera. Det som retar mig mest är naturligtvis när sådana sophögar som du under ett antal år har framställt dig själv som en folklig förespråkare och det sedan visar sig att du i själva verket var en ulv i fårakläder. Vad judeslöddret har behov av är en mytologi om aggressiva odågor som terroriserar sin befolkning och som de, liksom du, sedan kan smeta på Motståndsrörelsen med dina kladdiga pk-fingrar.

Du, ditt menlösa kräk kommer säkert inte att läsa Motståndsrörelsens program eller lyssna på deras poddar, för om du gör det så ser du en organisation som är djupt mänsklig och med en moral som du inte kan nå upp till, hur mycket du än sträcker dig. För när man är en genetiskt degenererad odåga som aldrig borde ha blivit född så kan det naturligtvis vara ouppnåeligt att tänka på andra än bara sig själv.

Denna världsbild har vi matats med långt in på 2000-talet, trots att skinnskallarnas storhetstid försvann under nittiotalet. Media har sjungit med i kören och in i det längsta undvikit att överhuvud taget nämna att det var den fundamentalistiska och aktivistiska delen av stadens växande muslimska befolkning som var den stora anledningen till att judar flyr Malmö.

Berättelsen om den bruna ondskan som största hot i vår nutid måste hållas vid liv. Jag vet inte hur många gånger vår statsminister har upprepat att SD har bruna rötter och att det har funnits hakkors någon gång i partiets historia, se ”Nu KU-anmäls Löfven – kallade SD nazister” i Expressen.

Tänk att parasitrasen äntligen har uppfattat att SD är ett sionistiskt folkmördarparti som hela tiden ska köra judens race, att förklara sig vara jagade av otäcka spöken, och det är ju tack vare att hela Sions riksdag har enats om att SD ska bli det största partiet genom att hetsa mot dem så att folk ska tycka synd om SD och därför rösta på dem.

Judarna har ju fått framgångar med sina lögner om förintelsen. Även Sionistdemokraterna har haft framgångar med försöken till förintelse av SD, och nu har äntligen Jahves tidning Expressen också insett judens fiffighet i att framställa sig som ett offer. Varför får annars SD så många röster? Det är synd om dem!

Tåget fortsätter att rulla vidare på samma spår som det har gjort i 20-30 år, ingenting förändras, mer än att eliten flyttar fram sina positioner. Att justitieministern kräver av ”nätjättarna” att de tar bort material som innehåller ”hat och hot”, är en sak, men detta begrepp kan göras ytterst flexibelt. Redan har regeringens ingripande lett till att en känd invandringskritisk sajt, Granskning Sverige, som bedriver en jämfört med kvällspressen ”omvänd” medborgarjournalistik, fått allt sitt material nedsläckt, se ”Googles censur av Granskning Sverige är ett digitalt bokbål” i Nya Dagbladet.


Den största alternativa nyhetssajten Samhällsnytt har, som ett resultat av Morgan Johanssons ingripande, fråntagits sina annonsintäkter. I båda fallen har Google, efter sådana påtryckningar, dragit åt snaran.

Denna repression mot yttrandefriheten sker med svastikan som varningsflagg i bakgrunden. Etablissemanget undviker fortfarande att se den verkliga hotbilden i de flera tusen våldsbejakande islamistiska extremister med sina IS-anhängare som Säpo anser vara det största hotet mot ”hela samhällsmiljön”, se ”Terrorhotet fortfarande förhöjt” på Sökerhetspolisens sajt.

Det här är väl hyckleriets höjdpunkt i den här artikeln. Först förfasas judelakejen över massinvandringen av muhammedaner, för den drabbar... just det, JUDARNA!

Trots att det är judisk sionism som har importerat muhammedanerna så låtsas inte Sandelin om det. Men att judar drabbas tycker han att det är för jävligt, trots att det är deras eget fel. Nu kommer judarna åter igen att framstå som offer och därför behöver vi ge dem vårt stöd. Och med ökat judestöd kommer ökad invandring. Hur det går med den svenska folkstammen ska vi alltså skita i.

För helvete! Det är ju inte regeringens fel eller judarnas, det är Googles fel.

Här försöker den hycklande judelakejen vrida till saker så att folk ska bli förvirrade, och varför ska man misstro Sandelin? Han är ju intellektuell och har läst allt som går att läsa och han vet mer än de flesta och vad han vet så talar han om det och anspelar sedan på folkets känslor av vrede mot massinvandringen.

Visserligen så nämner han regeringens ansvar i det hela, men mest i förbigående: Redan har regeringens ingripande lett till att en känd invandringskritisk sajt, Granskning Sverige, som bedriver en jämfört med kvällspressen ”omvänd” medborgarjournalistik, fått allt sitt material nedsläckt, se ”Googles censur av Granskning Sverige är ett digitalt bokbål” i Nya Dagbladet.

Visst kan man hålla med om att nedstängningen av Granskning Sverige är vidrigt, men det är ju så att regeringen styrs av det internationella monopolkapitalet, vars massmedia är judiskt och vars banker är judiska och allt som vilka som helst i Sions riksdag som bildar regering måste följa. Därför är parlamentarismen inte pålitlig. Vi måste ha en stark utomparlamentarisk folkrörelse, som Motståndsrörelsen, i ryggen som medel för att kunna få stopp på massinvandringen och skapa repatriering.

Sverige är alltså ockuperat. Det ser vi av alla rasfrämlingar som dräller omkring här. Men det är inte där generalstaben sitter. Den sitter i Federal Bank of America, i FN, i Nato och andra globalistiska organisationer, och dessa organisationer tillsammans bildar Den Nya Världsordningen, där Sions riksdag endast är ett av alla verktyg som monopolkapitalisterna har till hands mot folket.

Det är därför det behövs en stark folkrörelse som agerar utanför parlamentarismen som idag är kapitalismens verktyg. Men det får inte vara en splittrad folkrörelse. Därför måste den bestå av just Motståndsrörelsen, som Sandelin hetsar mot! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar