lördag 14 juli 2018

Byt ut HBTQ mot RAUS


Motståndsrörelsen har lanserat projektet RAUS som betyder Rehabilitering för antifascister, utlänningsvurmare och sionistlakejer.

Det här är en mycket bra idé och tar udden ur sådana projekt som siktar på att ”hjälpa” nazister att lämna sin organisation. Projektet RAUS utlovar kramar och bullar till dem som anmäler sitt intresse. Men jag hoppas att de tar det ett steg till...

Pridefestivalen håller på nästan året runt på gator och torg och det är en pervers folkfest för att locka lättlurade människor till folkmordsagendan. Nu behöver Motståndsrörelsen bara skapa ett alternativt Pride-tåg med sång, dans och glädje. Idén finns ju redan. Nämligen Motståndsrörelsens ideologi om folkgemenskap.

I folkgemenskapens tecken kan RAUS bli en succé. Man tågar genom stan med ballonger och färggranna band i främst grönt och vitt och man framställer en RAUS-fana (som exemplet på bilden) för syftet som andas glädje och gemenskap.

Syftet är att bryta folkmordsförrädarnas lockelse till Pride för dem som inte kan tänka själva. Saft och bullar kan delas ut till dessa efterblivna existenser från RAUS istället, samt kramar.

På det sättet har Motståndsrörelsen två slags tåg. Dels politiska demonstrationståg för folk som tänker, och dels skojiga RAUS-tåg till dem som inte tänker.

Det visar sig ju att sådana känslostyrda människor är oerhört aktiva. De vill ha gemenskap och den finner de hos Pride där de serveras saft och bullar samt kramar. Dessa personer tycker att det är jättetrevligt att gå i sådana tåg, och så fort de ser ”nazister” har de en ramsa som de tycker så mycket om att skandera. ”Inga nazister på våra gator”. Detta kan bytas ut mot ”Bekämpa folkförrädarna” i RAUS-tåget.

Glädjen att delta i ett RAUS-tåg blir ett alternativ mot deltagandet i Pride-tågen. Hatet mot ”nazister” byts ut mot hatet mot folkförrädare, och på det sättet växer Motståndsrörelsen radikalt, för det gäller att få så många med sig som möjligt. Och hellre tar man väl emot röster från politiskt okunniga än att folkmordsförrädarna får dem.

RAUS-tåget kan ha en samlingsplats där skämtsamma tal på låg IQ-nivå kan hållas tillsammans med komiska upptåg, samt något kort politiskt tal.

RAUS-projektet ska inte ersätta de politiska demonstrationerna, men det blir ett bra komplement!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar