fredag 6 juli 2018

Dum, dummare, dummast!!!


Företrädare för anti-SD-bloggen Inte rasist men, IRM, stoppades och fotograferades av polisen under Almedals­veckan. Vänster­ak­tivisterna hade nämligen gått runt med skyltar som visade hakkors. Fria Tider

Den som inte begriper symboliken i den här bilden är extremt förståndshandikappad.

Hjälp! Nä, vad ser jag? Ett Hakkors! Dessutom en majblomma som ju är symbol för ”mörka bakgrunder” eller vad det heter. Det kan ju inte vara annat än HMF. Det är bäst att stoppa dem.

Att organisationen bakom teckningen är betald av folkmordsregimen och faktiskt hetsar mot folkgrupp (svenska folket) gick inte hem hos den här myndigheten som har sänkt kraven på poliser, åklagare, domare etc, så att även hets mot det egna folket plötsligt förbjuds kommer säkert att räknas som så grovt tjänstefel så att den här polisen aldrig mer får ett jobb.

Det är ju för fan folkmordsregimens mening att hetsa mot det egna folket! Och det här är ett finurligt sätt att hetsa mot folket, genom att ge sig på de som ställer upp för att försvara folket.

Men för att tolka bilden mer intelligent, vilket jag inte tror att den här polisen har gjort, så ser vi ett litet lamm som fåfängt kaxar upp sig, och som naturligtvis tar avstånd från vargen som tornar upp sig i bakgrunden, men som förr eller senare kommer att sluka samtliga fårskallar i Sions riksdag inklusive majblommefåret.

När man ser det på det sättet så är det ju en riktigt bra bild!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar