fredag 27 juli 2018

Endast den rakryggade vinner i längden


Det hjälper inte att krypa för slödder. Blir du anfallen så anfall tillbaka.Riksdagsmannen och före detta SD-ledaren Mikael Jansson attackerades idag när han kampanjade för Alternativ för Sverige i Göteborg. Angriparen spottade och kastade stora stenar mot AFS–medlemmarna.

– Han ropade "vita jävla fittor" och hotade att komma tillbaka med sina kompisar, säger Mikael Jansson till Fria Tider
.

Åh fy så hemskt!

Där står ledaren för det parti som ska rensa upp i Sverige, och darrar inför en svartskalle som kommer och hotar och dessutom kastar sten. Vad ska den stackars politikern nu göra?

Gråta, springa hem till mamma eller... jag vet, ring judens vaktstyrka (polisen)!

Attacken ägde rum vid Kortedala torg i Göteborg vid 16:20 på torsdagen när Mikael Jansson och en annan aktivist från AFS delade ut foldrar.

– Det var väl lugnt i 15-20 minuter. Men sedan dök en väldigt aggressiv kille upp, cirka 175 cm lång och med Mellanösternursprung, säger Mikael Jansson.

Mannen började spotta mot den före detta SD-ledaren.

– Han sade att han skulle hämta sina kompisar och komma tillbaka. Då ringde vi polisen. Men sedan kom han tillbaka ensam och hade något i fickan som han höll på med och det är ju lite otäckt, säger Jansson.

Jaa tolenottes så synd det kan vara när man är ute på stan utan en massa livvakter omkring sig, för när man befinner sig i Sions riksdag är det lättare att öppna mun utan att riskera få sten på sig.

Och han ska alltså vara en av dem som ska kasta ut packet! Är det trovärdigt att en morsgris som vill hålla någon ur judens vaktstyrka handen när det hettar till, kommer att kunna kasta ut packet?
NMR hade beviljats demonstrationstillstånd, men när organisationen "We are Dalarna" ville hålla en demonstration på samma plats i Ludvika fick de nej. Polisen motiverar sitt avslag med hänsyn till säkerheten. Fria Tider

Om det kommit stenkastande odågor mot den demonstrationen så hade de fått se på fan. Motståndsrörelsen tolererar inga angrepp på dem utan att slå tillbaka, så judens vaktstyrka måste komma på någon förklaring till att de nu håller odågor borta.

När människorättsorganisationen "We are Dalarna" ansökte om demonstrationstillstånd på Storgatan i Ludvika för att sprida kärlek och hopp fick de avslag av polisen.

Detta beror på att Nordiska Motståndsrörelsen redan beviljats tillstånd att demonstrera på just Storgatan.

Sånt här brukar myndigheterna aldrig bry sig om. Men nu har folk fått upp ögonen på judens vaktstyrka (polisen), och blir allt mer revolutionära ju mer polisen missköter sitt jobb.

Det går fortfarande bra att jävlas med AFS, som ringer polisen så fort något händer och där har vi status quo.

Men är man rakryggad och inte tolererar anfall mot sig så har man framgång samt en tryggare tillvaro för folket.

Motståndsrörelsen visar att ett ryggradslöst folk kan få en ryggrad att växa fram just genom sitt eget exempel på karlatag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar