söndag 15 juli 2018

Fåntratten Trump kanske lurar några men inte alla!


Europas mångkulturella öde plågar USA:s president Donald Trump personligen. Det förklarade han under sitt besök i Storbritannien, uppger The Sun. Han uppmanar nu de europeiska ledarna att "agera genast" för att återställa den "väldigt, väldigt tragiska" samhällsutveckling som drabbat Europa. Fria Tider

Men det är tydligen ingen skam att administrera och driva en imperialism som hotar hela världen? Det var inte länge sedan som Trump hotade att bekriga Nordkorea med kärnvapenkrig och därmed mörda 25 miljoner människor.

Det är heller ingen skam att understödja judarna i Israel och blunda för deras övergrepp mot palestinierna.

Inte heller tycks det vara en skam att fälla den största tänkbara bomben över Afghanistan för att åstadkomma oro och flykttendenser bland afghanerna.

Och vilken ära för Trump att hetsa mot Assad i Syrien för att kunna bekriga syrierna och åstadkomma flyktingvågor.

Inte heller är det skamligt att hota Iran med krig och understödja Saudiarabien i dess folkmord på jemeniter.

Hur kan man då tro på Trump när han säger sig personligen plågas av massinvandringen till Europa? Ser han sig kanske själv som europé?

Med tanke på att han tillåter ingifte med sionistiska judar i sin familj och att han flyttat USAs ambassad till Jerusalem så ser han sig nog hellre som jude. En pervers sådan!Därför är inte Trump trovärdig när han babblar om mångkulturen i Europa och att han vill sätta stopp för den. Hela hans agerande leder ju till ännu mer massinvandring till Europa.

Det är bättre att folk ser Trump som en hund och behandlar honom med bestämd konsekvens så att han slickar rätt hand varje gång.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar