fredag 6 juli 2018

Folkmordsregimen kan förbjuda, men de gör sig bara löjliga!


Under torsdagen beslutade regeringen att tillsätta en utredning för att ytterligare begränsa den redan kraftigt begränsade yttrandefriheten i Sverige. Bland annat säger Morgan Johansson att tyrrunan kan komma att förbjudas. Nordfront

Den här runan är ju en symbol för asaguden Tyr i fornnordisk mytologi och har ingenting med det tyska riket att göra, men den har blivit en symbol för Motståndet mot folkmördarregimen som styr i vårt land.

Så om man vill att bokstaven T i runskriften ska förbjudas så blir det ju svårt att skriva även i folkförrädartidningarna så att det blir förståeligt. Det blir ungefär som när Annie Lööf ska pjata på ett spjåk innehållande bokstaven äjj.

Denna ”idning s”år för regeingsinforma”ion så a”””” du som medborgare in”e ska s”å frågande om vilka in”en”ioner som regeringen har.

Ovan är ett exempel på hur krångligt det blir när en viss bokstav blir förbjuden. Det går ju inte att läsa skiten. Men om du byter ut citattecknen mot T i texten ovan så ser du innehållet.

Om nu tyrrunefanan blir förbjuden så föreslår jag att man konstruerar en fana med följande tecken istället:Hur i helvete skulle det se ut om den galna regeringen eller Sions riksdag förbjuder dessa tecken och påstår att de symboliserar folkmord? (något som Sions riksdag idag istället symboliserar)

Stryk plus- och likhetstecknen från matematiken och det går inte längre att räkna. Eller, vem vet? Siffran 6 000 000 kanske hade varit ännu bättre, för den siffran lär juden aldrig vilja stryka...

... och därmed blir Motståndsrörelsens nya symbol skyddad av juden själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar