måndag 9 juli 2018

Fröknarnas fröken förklarar vad nationalism egentligen är


På lördagen var det Sverigedemokraternas dag i Almedalen. SD-ledaren Jimmie Åkesson hyllade nationalismen i sitt årliga tal, men fördömde nazismen.

– Är det så att man använder våld som metod för att uppnå politiska mål, det kan vara nazister, kommunister, anarkister eller islamister – då har man ingen plats i demokratin. Då ska man sitta i fängelse!

Jimmie Åkesson påpekade dock även att invandringen kommer fortsätta med hans parti vid makten. Fria Tider

Nationalism måste vara en lismande frökennationalism annars förstör man demokratin, menar tönten, för ”nazister” är inga nationalister.

Denna lilla fröken påstår alltså att nationalism är just det som pågår nu, för han vill ju att invandringen av rasfrämlingar ska fortsätta, och det tycker han är fint.

– Nationalism är för mig, för oss Sverigevänner, någonting vackert. Någonting som bygger samhörighet och gemenskap. Nationalismen bygger folkhemmet. Tyvärr finns det de som tycker och tror att nationalism är någonting fult, sade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i Almedalen på lördagen.

Han är en Sverigevän, men jag är en Afrikavän, Indienvän, Kinavän, USA-vän och vän till hela jorden om vi endast ser till naturen. Dock har jag lite mer innanför pannbenet än den här degenererade existensen till partiledare. Jag har lärt mig naturlära och ekologins lära om habitat och invasiva arter.

Om arter från andra habitat invaderar varandra så förstör det naturen och då går det ju inte längre att vara till exempel Sverigevän, en sådan som till exempel Fröken Åkesson.

Och denna så kallade fina demokrati som fröknarnas fröken påstår sig vilja ha och som vi enligt fjollan vi redan har eftersom den redan är nationalistisk (vad vi nu ska ha SD till eftersom vi enligt honom redan har nationalism) så startar kampen mot all annan nationalism som inte får grönt ljus av Fröken Åkesson. Detta gör honom dum som en fisk.Nu inleds en ny era hos den neurotiske och utbrände spelmissbrukande partiledaren, nämligen kampen mot alla andra som kallar sig nationalister, för de är enligt honom egentligen imperialister och borde sitta i fängelse.

– Jag har noterat att ett gäng nazister, ett gäng fega töntar, ställt till en massa oreda och till och med fysiskt gett sig på människor här i Visby under veckan som har gått. Det där är bara så vidrigt. Nazism kan aldrig vara nationalism. Nazismen är en antidemokratisk, socialistisk, rasistisk, imperialistisk, internationalistisk våldsideologi som saknar allt existensberättigande i ett demokratiskt samhälle, fortsatte han.

– Är det så att man använder våld som metod för att uppnå politiska mål, det kan vara nazister, kommunister, anarkister eller islamister – då har man ingen plats i demokratin. Då ska man sitta i fängelse!

Snacka om att psykotiskt vända allt till sin motsats!

Om nu de verkliga imperialisterna skulle bli utsatta för Fröken Åkessons premenstruella ilska så skulle han istället rikta aggressionen mot låtsasdemokraterna i Sions riksdag eller imperialisterna i USA som hotar hela världen och fäller bomber varje minut här på jorden, men de är enligt hans förvirrade neurotiska idéer idag nationalister och demokrater, och i hans förvirrade hallucinationer ser han ”nazister” som utför terrordåd, och då menar han Motståndsrörelsen.

Aktivisterna i Motståndsrörelsen står i verkligheten still och försöker tala andra förvirrade Fröknar till rätta, men blir istället själva påhoppade av sådana som Fröken Åkesson ser som demokratiska nationalister, vilket vi kan se Här.

Så den som fortfarande inbillar sig att SD är ett nationalistiskt parti bara för att Fröken Åkesson kallar sig för Sverigevän får se till att faktiskt tänka igenom vad den här stollen egentligen säger. SD tog avsteg från nationalismen i och med att man valde in denna frökenfisk som partiledare.
1 kommentar:

  1. Jag betackar mig för Fröken Åkessons nationalism. Så här såg det ut på valnatten 2014. Har dom sytt upp en dubbelt så stor judeflagga till årets valnatt?

    http://friasidor.is/wp-content/uploads/2018/06/sdvalnatten2014-696x463.jpg

    SvaraRadera