fredag 6 juli 2018

Grattis SD (-ledningen)!


(C:a 2:50 in i sändningen)

Rapporterna om Nordiska Motståndsrörelsens framfart upprör samtliga riksdagspartier.

Mattias Karlsson, Sverigedemokraterna:
- Jag tycker personligen att det borde förbjudas att organisera sig i en organisation som tränar för att överta samhället med våld eller kan tänka sig att använda våld för att döda eller skada sina motståndare”

..........Så har SD-ledningen definitivt installerat partiet i värmen tillsammans med 7-klövern.

Det nya i svensk politik är att det inte längre handlar om en vänster-höger polarisering. Istället är det PK-ismen mot folket. Där idag MNR är det enda parti som i ord och handling visar att dom menar allvar med att försvara svenska folket

Till skillnad från Trump i USA som åtminstone har försökt ta kamp mot “Den Djupa Staten”, så har Jimmie Åkesson/Mattias Karlsson i SD-ledningen aldrig haft ambitionen att här konfrontera dess motsvarighet; PK-ismen i form av 7-klövern, Mainstream-medierna och övriga PK-etablissemanget. Istället har målsättningen varit att bli accepterad och bli delaktig i detta svenskfientliga system.

När Mattias Karlsson i Rapportinslaget ovan ställer sig arm i arm med 7-klövern och pläderar för ett förbud av Nordiska Motståndsrörelsen, bekänner han definitivt färg. Vilket förstärks ytterligare av det grisskära och runda ansikte som han tillägnat sig under de senare åren vid köttgrytorna.

Arma Sverige – och arma de många som satt sitt hopp till att SD skulle verka för svenska folkets överlevnad..!

//Kenneth Sandberg
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar