fredag 13 juli 2018

Hjälp – Rädda oss!


Sjukhuspersonal utsätts dagligen för hot och våld – en ”anti-vålds pin” ska få stopp på problemetFör att öka tryggheten för Södertälje sjukhus personal, vars vardag under flera års tid präglats av hot och våld, har man nu tagit fram en ”anti-vålds pin”. Nordfront

Förmodligen ser denna ”anti-vålds pin” lika dum ut som den jag tillverkade på programmet Paint som vi kan se ovan. Och varför tror jag det?

Därför att de som bestämmer idag är förståndshandikappade stollar som tror att det är både fint och modernt att vara så pervers och intelligensbefriad som möjligt.

Exempel på fjolliga idioter i just Slöddertälje kan vi se på nedanstående bild som kommunen deras har publicerat.

Observera att nedanstående bild inte är ett fotomontage som bilden ovan, den här nedan är autentisk.
Bilden handlar om ett antivålds-center som kommunidioterna har skapat, och naturligtvis ska detta center vara HBTQP-certifierat så att även pedofiler tryggt ska kunna förföra och misshandla små barn – som i sin tur inte har den minsta trygghet från våld, annars kan ju inte pedofilerna få gå trygga.

Idag samlades alla medarbetare inom antivåldcenter, mansmottagningen och fältassistenterna i stadshuset för att under högtidliga former ta emot diplom från RFSL för genomförd utbildning.

De socialt handikappade, psykiskt utvecklingsstörda, intelligensbefriade och förståndshandikappade fjollorna som kommunen har anställt för att förtrycka det egna folkets barn har nu genomfört en kurs i perversitet för att sedan kunna hantera olika ärenden i folkmordets namn.

Grattis era sophögar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar