tisdag 31 juli 2018

Juden sätter fast folk för ingenting!


Antiterroristpolis i Storbritannien slog in den före detta brittiske soldaten Mikko Vehvilainens dörr och grep honom. Mikkos far dog under stormningen. Mikko dömdes till åtta års fängelse för innehav av en burk tårgas och två nationalistiska klistermärken.

Vid gripandet stormade en brittisk antiterroriststyrka Vehvilainens hem i en överraskningsattack genom att slå in dörren till bostaden och springa in med dragna skjutvapen. Mikkos far befann sig i huset, och den chockartade upplevelsen förorsakade en hjärtattack så att fadern dog.

— Jag har inte begått något brott. Jag arresteras för att jag är patriot, hade Vehvilainen sagt till sin fru när han greps. Nordfront

Först ser juden till att så många engelska flickor som möjligt ska kidnappas och skändas tills döden inträffar, sedan ser samma sketne jävla jude till att alla som protesterar får sinnessjuka straff.

Snacka om att juden och alla hans äckliga förrädare är rädda för revolution. Och om det skulle bli en revolutionär styrka i Storbritannien så är detta den skörd som juden och hans vidriga kumpaner har sått under hela efterkrigstiden.

Tyvärr har inte England en motståndsrörelse som Norden har, men det kan naturligtvis bildas en på ganska kort tid, och med tanke på hur engelska folket har fått plågas under judens diktatur kan det gå fort.

Det enda hinder som ligger i vägen är att just England kämpade för juden och vann världskriget tillsammans med fanskapet, så det kan bli en ganska stor tröskel att ta sig över att inse att de kämpade på fel sida. Särskilt som juden hela tiden pumpar ut ”engelsk stolthet” över att ha vunnit kriget för judisk ”demokrati” och ”frihet”.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar