söndag 8 juli 2018

Kan du engelska? Bra, då är problemet löst!


Det vidriga kriminella helvetespatrasket i Sions folkmördarriksdag har bestämt att Sverige som enda land i världen inte ska få se utvecklingen av deras eget folks motståndsrörelse och deras kamp på Gotland, eftersom ”landsdomän” betyder att just svenskar av alla världens folk inte ska få se dessa videor.

Efter att den här sataniska censurkampanjen börjat har folk diskuterat hur man ska komma förbi det här och har gissat på att försöka lura datorn att tro att den befinner sig i ett annat land. Dock är många lösningar krångliga.

Men igår kväll tänkte jag att jag skulle försöka googla på engelska för att se om man kunde komma fram den vägen och det gick bra.

Du behöver inte ändra på datorns inställningar, det räcker med att du googlar på engelska. Så här gjorde jag, och jag hoppas att det går bra att se dessa videor även för dig idag:

Här kommer de förbjudna videorna från Almedalen dag 1.

NRM visits Almedalen 5 July 2018 Part 1 (Sweden)

  NRM visits Almedalen 5 July 2018 Part 2 (Sweden)
NRM visits Almedalen 5 July 2018 Part 3 (Sweden)
NRM visits Almedalen 5 July 2018 Part 4 (Sweden)
Nu fattas det bara att förrädarpacket ska förbjuda engelska språket här i Sverige för att ytterligare handikappa sitt folk kulturellt för att kunna genomföra det planerade folkmordet.

Det ska bli intressant att se om de försöker med det, desto närmare kommer vi de efterlängtade dödslynchningarna med lyktstolparna fyllda av hängda- och rännstenarna fulla av steglade förrädarpack!

STÖD KAMPEN: SWISH — 0736384493


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar