fredag 13 juli 2018

Offentlig aktivitet i Boden


Här nedan kommer en video från Motståndsrörelsens aktiviteter i Boden. Vi har kommit till fas två i revolutionen nu, så ni får föreställa er vad som händer eftersom videon är censurerad i folkmördarregimens så kallade demokrati.Visst var den bra!

Folk gick man ur huse för att träffa motståndsmännen. De tog ”selfies” på sig själva framför fanan och de gav massor av pengar till rörelsen som ni kan se.

Du måste använda din egen fantasi för att se den här videon eftersom den sänds med ny teknologi, en slags telepati-video som skärper alla sinnen på helspänn, så sitt avslappnat och tänk dig in i händelserna borta i Boden så ser du själv hur populär Motståndsrörelsen har blivit där.

Den har faktiskt blivit så populär så att den måste censureras för känsliga tittare så att de inte faller i gråt av glädjetårar över att en ny tid gryr för det utrotningshotade svenska folket nu.

Det är därför den här videon är telepatisk för att skydda andra känsliga tittare, d.v.s. folkförrädarna i Sions riksdag. Om de får se vad som verkligen pågår så tar de livet av sig och berövar därmed folkets rättigheter att lyncha dem till döds för deras folkmordsförräderi.

Det som är bra för folket måste censureras. Tänk om någon berättade om någon medicinalväxt som vem som helst kan plocka i naturen så att de blir friska, vilken sjukdom de än har. Då måste det censureras så att inte läkemedelsmonopolisterna går i konkurs och det blir omöjligt att fortsätta sälja sjukdomsalstrande droger till folket något mer.

Därför är det bra med censur!

Det är bra för parasiterna som slipper leva i ångest om när lynchmobben kommer, och det är bra för folket eftersom det katalyserar fram ett telepatiskt tänkande så att de ser rakt igenom all censur fortsättningsvis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar