fredag 27 juli 2018

Om det börjar brinna i Kungälv vet folk vilket hus de bör bränna ner!


Vi har den värsta torka sedan mätningarna började i mitten på 1700-talet, och tillsammans med den extrema hettan räcker det med en liten gnista för att en storbrand ska sätta igång. Den redan överhettade marken tål inte ytterligare värmeutstrålning från en grill, det är med andra ord livsfarligt.

Vad säger då helveteskräket som är socialdemokraternas styrelseledamot och kassör Fredrik Schandorff om det?

Han påstår att det är ”Väldigt överdrivet med grillningsförbud”!

I en diskussion på den sociala plattformen (Twitter) skriver Schandorff att det är ”väldigt onödigt med grillförbud” och ifrågasätter att några bränder alls har startats på grund av grillning. Det är dessutom klimatets fel att det brinner menar Schandorff. Nordfront

Så det är med andra ord klimatet som ska straffas när Schandorff sätter eld på Kungälv?

Bara en blick på tönten visar vilken psykologisk status han har. Men han har själv försatt sig i den situationen att han är en ledande politiker och därför ska han inte komma undan ansvar. Så om det börjar brinna i Kungälv och brandkåren lyckas släcka elden utan att några större skador skett så borde åtminstone hans hus brinna ner vid lämplig tidpunkt, d.v.s. efter att det har kommit tillräckligt mycket regn och vi fått en svalare period. Då hade det varit lämpligt... helst på natten, med Schandorffs händer och fötter bundna.

Förespråkar jag politiskt mord?

Ja vafan, politikerna själva utför ju en folkmordsagenda. Ska vi istället spara ett sådant äckel och stillatigande se på medan han och andra politikeräckel mördar hela vårt folk?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar