tisdag 31 juli 2018

Skapa en karriär – Bli hora!


Enligt Sahlin-Lilja beror den ökande otryggheten på en ”låg kunskapsnivå” hos folket. Hon anser vidare att den upplevda otryggheten heller inte stämmer överens med hur verkligheten ser ut.

Slutligen säger hon även att otryggheten egentligen är ett ”socialt problem” som hon uppger kan lösas genom att vi blir ett mer ”inkluderande samhälle”. Nordfront

Den här slynan är ”forskare”, och eftersom det finns konkurrens där så gäller det att så att säga ”ligga i”, och det gör hon, precis som den lilla hora hon är. Något som borde leda till avrättning i framtidens Norden, eller åtminstone omskolningsläger under hårt arbete några år, så får vi se.

Vi svenskar har varit tillräckligt inkluderande och det har lett till ett helvete för alla människor, barn och gamla, kvinnor och män. Så därför måste pendeln slå om så att vi istället blir ett exkluderande folk, för vår egen överlevnads skull!

Finns det något institut som har blivit tryggare? Skolor? Sjukhusen? Ålderdomshemmen? För att inte tala om själva polisstationerna som blir bombade och kulsprutebeskjutna?

Är det här trygghet, och bör vi vara inkluderande, din lilla horjävel?
Varje dag hittar man sådana här rubriker på Fria Tider, och du din slyna tycker att vi ska vara mer inkluderande! Fy fan, jag vill inte ha dig heller kvar här i landet!

Så vad ska vi göra?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar