tisdag 17 juli 2018

Tro inte att Sions riksdag på riktigt kommer att deportera den legoarmé de har importerat!


I lördags skulle en 35-årig afghan utvisas till Kabul. Men utvisningen stoppades efter att mannen fått panikångest och börjat "gråta hejdlöst", rapporterar Dagen.

Hossein Muhammadin befinner sig nu åter på Migrationsverkets förvar i Kållared och Lidköpings pingstförsamling säger man kommer göra allt för att han permanent ska få stanna. Enligt den kristna tidningen planerar församlingen att använda den 35-årige afghanens "dåliga mående" som "ny omständigheten" för att han ska få uppehållstillstånd. Fria Tider

Sveriges (((ockupationsregim))) har inte för avsikt att deportera någon av rasfrämlingarna man har importerat för jättesummor. Men för att folk ska tro att det handlar om flyktingar som är livrädda för att hamna i svårigheter om de kommer tillbaka så spelar man upp det här skådespelet.

Och precis som när Sverige ockuperades för tusen år sedan använder man kristendomen. Påvens legoarmé dödade en tredjedel av de vikingar som fanns i Sverige på den tiden och så blev vi besegrade.

Fem hundra år senare visade vårt folk för stor självständighet så därför satte kristendomen igång omfattande häxprocesser under hundratals år för att skrämma folk till underkastelse.

Nu, fem hundra år senare äger nya häxprocesser rum, och nu är det unga flickor som våldtas av den legoarmé som är här nu. Om då folk vill att den legoarmén ska utvisas så visar regimen tillsammans med kristendomen upp ett löjligt teaterdrama där en legosoldat påstås gråta och lida för att han ska åka tillbaka.

Vad är det som säger att han verkligen grät?

Vad är det som säger att han faktiskt fanns med ombord på planet över huvud taget?

Varför skickar man i så fall iväg legosoldaterna en och en när vi har två miljoner av dem?

Varför skickar man honom med ett vanligt passagerarplan tillsammans med vanliga passagerare istället för effektivare färdmedel?

Alltsammans är en påhittad teater för att förvirra för vanligt folk och för att fånga upp en enfaldig opinion som inget begriper, som stöd för att varenda legosoldat ska få stanna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar