söndag 22 juli 2018

Vad säger du nu, ditt lilla äckel?


Till fjanten Morgan Johansson, s.k. justitieminister

När polackerna firade sin nationaldag så twittrade du om att detta måste slås tillbaka och du kallade firandet för en högerextrem demonstration.

Vad säger du nu ditt lilla äckel när dom polska "högerextremisterna" kommer och hjälper till med att släcka skogsbränderna?

Så går det när man lägger alla ekonomiska resurser på välbefinnandet för andra länders medborgare och snart sagt struntar i allt som gagnar den egna befolkningen.

Nu visar eran förrädarpolitik sitt rätta ansikte när det inte ens finns resurser för brandbekämpning utan ni måste skrika på hjälp från andra länder, och det länder som du och dina förrädarkollegor kallat för allt möjligt.

Jag hoppas att jag en gång skall få träffa dig personligen och säga ovanstående till dig. Tills dess borde du skämmas men antagligen så är du alldeles för ointelligent för att göra det också.

Kan man annat än hata sådana som dig?

Så nu kan du springa till SÄPO igen och berätta att nu hatar den där Herold mig igen. Kan nog garantera att du och dina gelikar är lika hatade av SÄPO och att jag betvivlar att det finns någon av dina livvakter som skulle ta en kula om det blir ett kritiskt läge. Jag hade i varje fall inte gjort det!

Sandor Herold, boende i Malmö som är en i raden av svenska städer du lyckats att förstöra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar