tisdag 3 juli 2018

Varför får Paul Weston ingen framgång?


... därför att han babblar en massa skit som han inte har en aning om. Han är en person som vill invagga defaitism hos folk på precis samma sätt som Mona Sahlin har ägnat sin tid åt.

Hon säger att vi inte kan vrida tiden tillbaka och vi har att anpassa oss eller flytta till ett annat land.


Lyssna på tönten Weston så får ni höra samma sak men med förrädiskt nationalistisk ton... (och den här videon lär juden inte censurera)


Alla som innerst inne vill förstöra vårt land publicerar okritiskt den här videon. Vad fan vet Weston om vad som pågår i Sverige?

Nordiska Motståndsrörelsen växer så det knakar, och de syns i de allra flesta svenska städer och är ett välkommet inslag i stadsbilden.

Allt fler människor vill låta sig fotograferas med Tyrflaggan i bakgrunden och folk sticker åt motståndsmännen hundralappar och femhundringar så att rörelsen bara blir ekonomiskt starkare.

Motståndsrörelsen fick dessutom in en halv miljon på fem dagar innan juden med sitt bankimperium stoppade NMR från att ha ett bankkonto, så visst fan är de populära bland folk!

Förrädarna ville förbjuda Motståndsrörelsen i Almedalen eftersom folk endast attraheras av Motståndsrörelsen istället för det andra djävulspacket, så om det är något land som ligger i framkant på revolution idag så är det Sverige. Däremot borde Weston istället oroa sig för England, för deras situation är en direkt väg till ett slukhål som kommer att utrota engelsmännen, för de har inte en tillstymmelse av Motståndsrörelse.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar