lördag 21 juli 2018

Vi är ett ariskt folk – Vi är indoeuropéer!


Indien har en stolt historia med ett folk som stod för en kultur i världsklass, men sedan kom multikulturen dit och Indien blev rasblandat.

Indiens senare historia är motsatsen till stolt. Det är en ovärdig historia om ett folk som rasblandats och här ser vi resultatet av de tidigare ariernas rasblandade ättlingar.

En värld utan vita människor: En visionär syn på en rasblandad framtid

Marcus Cicero
Daily Stormer
November 24, 2014Det är svårt att komma ihåg att många av dessa smutsiga undermänniskor hade vita förfäder som byggde deras land till en framstående civilisation. Nu finns det bara ruiner, avföring, och snusk kvar. Inga homoerotiska månbaser för dessa kryllande massor.Det är inte lätt att se hela konceptet av starkare rasliga hybrider i den här varelsen. Det är också oklart om det här är en stor tumör, eller något annat bisarrt.
Eftersom rasbastarderna inte förstår fullt ut konceptet med sanitär kremering dumpar de halvbrända kvarlevor i Ganges floden. Åtminstone trivs de stora malarna med en regelbunden måltidsberikning.Och bara några meter bort från ovanstående scen ser det ut som om det är dags för lite munhygien. Var hittar vi undervattenstäderna med full tolerans och pride parader?
Och vi fulländar med en mängd kött och ben i upplösning. Och nu är cirkeln sluten för det (multikulturella) livet!

Om bara våra avlägsna släktingar hade möjligheten att se in i en kristallkula på ett effektivt sätt så hade det gett mer om denna sorts biologiska regression.

Vi får inte göra samma misstag eftersom det kommer att leda till slutet av progressiva kulturella framsteg för den här planeten.

Nu är valet ditt, vita människa. Vad för slags öde önskar du för dina barn?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar