onsdag 1 augusti 2018

Ännu en eldsvåda i sikte


Abba-medlemmen Benny Andersson skänker 100.000 kronor till Feministiskt initiativs valfond, skriver partiet i ett pressmeddelande. Fria Tider

Förra gången den här feminina pellejönsen skänkte pengar till Piss-Gudrun så eldade hon upp pengarna inför en massa häpna åskådare.Det blev en dyr brasa men oligarker som kan bada i pengar medan andra svälter (fattigpensionärer), anser att ju mer pengar de bränner upp desto mer pengar kommer tillbaka. Och det är ju sant så länge man lever i ett system som stjäl från folket och ger till miljardärer.

Om Piss-Gudruns parti skulle bli så stort att de kommer att bestämma i Sverige så skulle svenska folket utrotas och landet koloniseras av negrer och araber, och därmed har sketna oligarker fått en folkstam av mindervärdiga individer som inte kan ta strid mot dem.

Pengar korrumperar och holocaust leder till judens makt i världen. Ordet holocaust betyder förgörelse genom eld och därefter kommer juden att styra över världen. Och Satans hjälpreda gör så gott hon kan för att åstadkomma holocaust och använder sig av judens typiska instrument sedan tusentals år, nämligen pengar. Och till detta krävs en värdelös nolla med mycket pengar åt Satans Hjälpreda!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar