lördag 4 augusti 2018

De enda som inte får kränkas är (((makteliten)))


Yttrandefrihet innebär att man får tänka och säga vad som helst – så länge man inte "kränker" någon. Det är i varje fall den definition som public service lär ut till Sveriges barn. Fria Tider

... Så länge man inte kränker någon. Det här är rakt igenom lögn. Idén med lagen om hets mot folkgrupp är nämligen att både kränka och mörda ett folk.

Om det nu vore så att man inte får kränka någon så kan man ju inte ens tala om vädret.

Den som säger att vi haft en fin sommar kränker naturligtvis alla som tvingats lämna sina hem för de stora bränder som varit på grund av torkan. Man kränker också alla släktingar till de äldre personer som har dött av värmeslag och man kränker alla som har pinats av den här hettan.

Om man däremot säger att vi har haft en dålig sommar så kränker man storstadsbor som inte tänker på annat än att ligga på en badstrand under hela sommaren, och när det känns för varmt så behöver de bara gå ner i vattnet och svalka sig. Med andra ord går det inte att tala om vädret ens.

Alla personer med huvudet någorlunda på skaft känner sig oerhört kränkta så fort en sosse öppnar käften och babblar ur sig en massa svenskhat, och det går bra, väl att observera, trots att det är en uppenbar diskriminering av väljarna (om de över huvud taget är svenska).

Själva lagen om hets mot folkgrupp är ju i sig en hets mot folkgrupp, nämligen mot etniska svenskar. Så då kommer vi till frågan om vi verkligen får säga allt förutom att kränka?

Jag kommer i alla fall bara på ett enda ord man får säga utan att kränka och det är ordet ja. Men även här finns det restriktioner. Man kan vara ja-sägare endast till dem som juden har godkänt, annars är även det lilla ordet ja ett förbjudet ord.

Nordisk revolution utan pardon!

Ja!

Det här är förbjudet att säga ja till, så skit i att censurera er själva för då gör ni bara en slät figur.Gå aldrig någonsin med på den här löjliga lagen!

Jag har själv åkt fast för Hets Mot Folkgrupp och det blev några populära blogginlägg av det. Men jag har i alla fall inte börjat censurera mig själv, och kommer aldrig att göra det.

Men en sak som förvånar mig är att Nordiska Motståndsrörelsen har en podd som inte gör annat än censurerar sig själv och den heter Mer Än Ord där en massa censurpip ingår och där alla asgarvar av tramset. Men vi andra som lyssnar på podden får alltså inte höra vad som sagts, så det verkar mer som en podd för inbördes beundran.

Motståndsrörelsen får ofta frågan om ifall de tror att rörelsen kan urarta på samma sätt som SD har gjort, men där brukar man svara att ”vår ideologi är så stark att det inte är troligt”. Då vill jag varna ledningen för tramset på podden Mer än ord, där censur har blivit deras riktmärke, och sedan populäriseras censuren upp så att man även på Studio Nordfront visar en ihopklippt video som är starkt censurerad.

Man kan undra vad Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland tycker om den podden, för det är två personer som själva inte skräder orden i sina tal.

Har vi inte censur nog i Sverige?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar