söndag 5 augusti 2018

Det går att släcka bränder utan att vara ett perverst äckel!


På lördagsmorgonen rullade 44 fordon med 139 brandmän genom Sveg på väg hem till Polen. Det två veckor långa stödet för att släcka skogsbränder hade avslutats. Fria Tider

Den polska bandkåren har släckt bränderna utan att först ha deltagit på Pride-parader, så det går tydligen bra att släcka bränder ändå, och det påtalar polackerna.

"Våra brandmän må inte vara utbildade i genusteori men de kan släcka bränder", skriver Poland Daily.

Den polska brandkåren avtackades dels av Cecilia Looström, avdelningschef för utveckling av beredskap på MSB, och dels av Robert Strid, räddningsledare i Gävleborg med orden:

Nästa gång hoppas jag det är vi som kan hjälpa er.

Med vaddå kan man undra? Ska de perversa pellejönsar som inte ens klarar att släcka bränder i vårt eget land komma till Polen och predika om hur värdelösa polackerna är som inte omfattar allas lika värde och som inte bryr sig om Prideparader och stjälper sitt land med massinvandring av rasfrämlingar?Bild från Nordfront

Polackerna har fått nog av den kaxige dvärgen Morgan Johansson som vid flera tillfällen försökt läxa upp Polen.

Den här insatsen gjorde Polen för det svenska folket och inte för perversa och dekadenta politiker som slickar tungan brun i ett stort judearsel!

Om vi ska kunna hjälpa Polen i framtiden så måste vi ha gjort revolution först, och därefter uppfostra folket att kunna stå på egna ben innan vi kan hjälpa några andra.

Men attityder kan ändras snabbt och vi får se hur många som ställer upp på demonstrationen i Stockholm den 25 augusti under parollen Nu tar vi tillbaka vårt land. Efter denna brandsommar och behovet av att stora delar av Europa måste rycka till vår undsättning så kanske det har blivit en ögonöppnare på hur värnlösa vi är när det är Pride som styr vårt idag så sjuka samhälle!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar