fredag 3 augusti 2018

Juden kan sluta våldta Europa nu. – Är det troligt att (((han))) följer det rådet?


Samtal pågår nu med Turkiet och Jordanien för att skicka hem miljontals flyktingar till Syrien, som säkrats från islamistiska terrorister av den syriska militären tillsammans med Ryssland. Ryssland påpekar att även EU-länderna borde vara intresserade av att skicka tillbaka flyktingar, skriver Tass.

Stora mängder syrier har även tagit sig till EU, men därifrån verkar intresset för samtal om att skicka tillbaka dem vara svalare. Fria Tider

Just precis! Juden (((EU))) har aldrig någonsin haft intresse för att rädda folk från undergång, utan säger bara det för att istället ägna sig åt den tradition av folkmord som är dokumenterade i bibelns första testamente, Talmud och kabbala.

Ju fler rasfrämlingar vi tar in desto dyrare blir det för oss att leva, och desto mer trängs värdfolket undan och desto mer rasblandning blir det, och till sist är Europa som Indien, där den ariska rasen härstammar ifrån.

Indierna idag är inte stort mer än djur och beter sig som djur och har rasligt fördärvats. På samma sätt kommer Europas arier att destrueras.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar