fredag 10 augusti 2018

Koloniserande negerhona anklagar Sverige för kolonialism


Miljöpartiet ställer nu prosamiska krav på den svenska staten, som man menar har stulit land från det samiska folket. Partiet vill se en "sanningskommission" mot Sverige som ska utreda "övergrepp mot urfolket samerna" och inleda en "försoningsprocess". Fria Tider

Det är ju dokumenterat att negrerna har lägst intelligens av alla raser, och här dokumenteras det återigen.

Under istiden bodde det inga människor på det landområde som idag kallas för Sverige. När isen sedan smälte så smälte den söderifrån och germaner började vandra in i den södra delen av landområdet som blivit isfritt.

Vartefter isen smälte flyttade folk allt längre norrut, och först när fjällen blivit isfria vandrade det in renar. Därefter kom samerna för att kunna ta hand om dessa renar och kalla dem för sina, och det var många hundra år efter att landet tagits i besittning av det germanska folkslaget, så om några ska anklagas för kolonialism så är det samerna, inte svenskarna.

Sverige påminner allt mer om Sydafrika, där boerna tog en mark i besittning där det inte bodde människor (negrer). Boerna odlade upp marken och när Sydafrika började bli riktigt fruktsamt så välde det in negrer i Sydafrika (sådana som hon på bilden), och krävde att det skulle vara deras rätt att äga Sydafrika!

Numera förtrycks de vita i Sydafrika av negrerna som vällde in i landet för att roffa åt sig av frukterna från de vitas skördar, och de har en folkmordsagenda på gång, på samma sätt som allehanda rasfrämlingar i Sverige har mot det svenska folket.

Om vi inte ser upp kommer samtliga svenskar att se ut som negerhonan på bilden om några få decennier bara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar