lördag 4 augusti 2018

Läkare utan moraliska gränser understödjer fortsatt människohandel


Vänsterorganisationen Läkare utan gränser fortsätter nu plocka upp invandrare på Medelhavet. Men på grund av politiska dispyter mellan europeiska länder så lyser andras "räddningsfartyg" på havet med sin frånvaro, menar gruppen. Organisationen kommer dock inte landsätta invandrarna i Libyen, eftersom det Nato-"befriade" landet anses för farligt. Fria Tider

På Kadaffis tid ansågs Libyen var för farligt och därför bombade judens terrororganisation Nato landet till ett månlandskap, så nu är landet alltså ”mindre farligt”. Men det räcker inte för läkare utan moraliska gränser. Negrerna SKA till Europa och det ska judens egna korrupta läkare se till, helt oavsett om de europeiska länderna vill ha dem eller inte.

Sensmoralen är den att så länge man samarbetar med juden så försvinner både moral och vett. Judeparasiten lyckas inplantera någon slags virus i alla som samarbetar med denna framavlade parasitras så att de totalt tappar vettet.

Många av dessa läkare utan moraliska gränser är vita och det är bevis nog för att de har smittats av ett vidrigt judevirus. Om det inte går att rädda sådana som råkat ut för sjukdomen är det säkrast att de får genomgå en saneringsavrättning och kropparna bränns för att oskadliggöra judeviruset!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar