söndag 10 februari 2019

Inbördeskriget i Frankrike allt hårdare på grund av orättvisa skatter


Antingen fattar förrädaräcklen i Sverige eller så fattar de inte, men nu bäddar de för inbördeskrig även i Sverige.Skillnaderna ökar nu mellan "makteliten och vanligt folk" i Sverige. Det menar LO i sin årliga rapport "Makteliten", som presenteras för nittonde gången. Organisationen varnar för att januariavtalet kommer få de så kallade "inkomstklyftorna" att skena. Fria Tider

I Frankrike började protesterna på grund av höga skatter. Man hade lovat att främlingsinvasionen skulle vara bra för Frankrike och att folk skulle få det mycket bättre, men istället fick de oerhört mycket svårare.

Nu är man ute på gatorna varje helg och har kommit upp i trettonde veckan nu, och det spelar ingen roll hur mycket våld polisen än använder mot dem. De blir bara triggade att fortsätta på grund av det.

Precis samma sak händer här i Sverige nu. Samma löften om att främlingsinvasionen gör oss förmögna medan vi blir allt fattigare. Vi borde ha fått 6 timmars arbetsdag vid det här laget och kraftigt minskade skatter, men det visar sig vara tvärtom.

Nu har man höjt pensionsåldern istället och den som är 20 år nu kommer inte att kunna få någon pension över huvud taget, och nu lovar den flinande statsministern att endast de rika ska få skattesänkning.

Har vi en rövarkapitalism eller inte under statsminister Röfven?


Avgå Löfven!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar